Випуск о 20:40 від 1 березня 2021 року

1 бер. 20:40


- Завантаженість ліжок в міській лікарні №1 – майже 130 %, а в центральній міській лікарні 102 %. Ситуація в цих двох медзакладах досі залишається напруженою. Про це нам сьогодні розповіли керівники лікарень.

- Жителів Івано-Франківської громади, хворих на коронавірус, госпіталізують і в найближчі медичні заклади в  районах області. Про це у відеозверненні на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив міський голова Франківська Руслан Марцінків. Лікують франківців, зокрема, у Лисецькій та Калуській лікарнях.

- Відсьогодні в Україні будуть автоматично проіндексовані пенсії. За словами представника обласного управління Пенсійного фонду Романа Берчака, на Прикарпатті доплату отримають понад триста дві тисячі пенсіонерів. Її розмір залежатиме від трьох чинників.

- В Івано-Франківську відсьогодні стартувала онлайн-реєстрація учнів до 1 класу. Подати документи можна у декілька навчальних закладів, але в результаті обрати один. А далі протягом 10 днів з часу електронної реєстрації особисто подати документи.

Інші випуски
Більше відео