Випуск о 20:40 від 28 січня 2021 року

28 січ. 20:40


- Близько сотні прикарпатців сьогодні влаштували пікет проти тарифів на площі перед обласною державною адміністрацією. Свої вимоги вони адресували центральній владі. Опісля відбулося пленарне засідання 4-ї сесії міської ради, на якому депутати розглянули це питання.

- На рахунки комунального підприємства «Водотеплосервіс» у Калуші працівники виконавчої служби наклали арешт. Все - через те, що вони боргують понад 500 мільйонів гривень постачальникам газу та електроенергії.

- У справі Ельдара Астанова, якого звинувачують у вбивстві болгарської студентки, допитали ще одного свідка. Також судді, за клопотанням прокуратури, продовжили домашній арешт до кінця березня.

- На водія автівки з іноземною реєстрацією, який потрапив у дорожньо-транспортну пригоду 26 січня біля Бурштина і втік з місця ДТП, склали два адмінпротоколи. Про це сьогодні розповіла речниця обласної поліції Христина Максимчак. За її словами, від початку року на Прикарпатті сталося п’ятсот дорожньо-транспортних пригод.

- Анімаційну виставку "Відтінки марсали" презентувала сьогодні в Івано-Франківському краєзнавчому музеї художниця Наталі DK. Це її перша персональна виставка.

Інші випуски
Більше відео