Випуск о 20:40 від 19 січня 2021 року

19 січ. 20:40


- На вулиці Лепкого в Івано-Франківську загорівся будинок. Повідомлення про пожежу до рятувальників надійшло близько 10-тої. Загорівся дах будівлі комерційного призначення та частини покрівлі житлового будинку. Проїзд на вулиці перекрили. Із житлового приміщення мансардного поверху надзвичайники врятували двох людей. Про це розповів заступник начальника управління ДСНС області Віталій Федунків.

- Майже п’ятсот посад скоротять на Прикарпатті після реорганізації чотирнадцятьох райдержадміністрацій.  Про це розповів начальник обласного відділу управління персоналом Анатолій Мельничук.  За його словами,  для ліквідації райдержадміністрацій створили комісії, які попереджують працівників про звільнення, займаються передачею майна  та документів ліквідованих установ.  

- Холодні хати та теплі спогади. У селі Озерце Галицького району зараз живе усього три людини. Двадцять років тому село ще жило - тоді у ньому налічувалося двадцять п’ять хат. Кореспонденти Суспільного Карпати поїхали туди, тож про героїчну історію та майже безлюдне сьогодення села-пустки – дивіться у сюжеті.

- Йорданське купання франківців сьогодні обійшлося без інцидентів. Про це кореспондентам Суспільного повідомив начальник міського управління із надзвичайних ситуацій Ігор Влізло. За його словами, на водоймах міста обладнали три місця для масового купання людей. Як відбувалося освячення води та традиційне купання на березі Бистриці Надвірнянської – бачили кореспонденти Суспільного.

- 18 прикарпатців сьогодні намагалися встановити рекорд України із підняття гир у крижаній воді. Захід провели у воді річки Бистриця Солотвинська поблизу автомобільного моста у селі Лисець.  Усе фіксували на відео. Переглянувши його, представники книги рекордів вирішуватимуть чи вдалося встановити рекорд. 

Інші випуски
Більше відео