Випуск о 20:40 від 28 грудня 2020 року

28 гру. 20:40


- Продовжувати програму «Велике будівництво»,  створювати сучасні автошляхи та відновлювати інфраструктуру, зруйновану стихією. Такі головні напрямки роботи назвав новий голова Івано-Франківської облдержадміністрації Андрій Бойчук.

- Уроки - в коридорі, а вчительська – у підсобці. Так проходить навчання в Івано-Франківському ліцеї № 6 імені Івана Ревчука. 

- Українці вперше за 110 років візьмуть участь в «Історичному ралі-2020». За перемогу у найпрестижніших перегонах ретро-автомобілів змагатимуться українські авто – так звані «горбатий запорожець» і «тридцятка». За словами пілота основного авто Павла Данченка, ралі триватиме чотири дні – з 31 січня по 3 лютого.

- Чемпіонат України з біатлону – 2021 завершився цієї неділі на Прикарпатті. За першість боролися 98 спортсменів із 9 областей України.

- Проєкт «Драма-Діти-Терапія»: трилогія зцілення» благодійної організації «Вогник доброти» отримав грантову підтримку в програмі «Культура плюс» від Українського культурного фонду.  Реалізовуватимуть проєкт впродовж 9 наступних місяців силами театральної школи «ЖИВБУВПЕС».

 

Інші випуски
Більше відео