Випуск о 18:30 від 17 липня 2019 року

17 лип. 18:30


- Факт з ознаками непрямого підкупу виборців кандидатом в народні депутати Дмитром Сіреджуком зафіксували представники Громадянської мережі ОПОРА. Інформацію про це на їхньому сайті опублікували вчора, 16 липня. 

- Документацію окружної виборчої комісії у місті Тисмениці представники районної ради вчора ввечері перенесли в інше приміщення. Про це сьогодні повідомила голова комісії Ольга Харів. За її словами, уся документація знаходилася у кабінеті Тисменицької районної ради. 12 липня працівники районної ради попросили звільнити це приміщення. Проте у комісії пояснили, що зараз не мають можливості і умов для цього. Сторони, каже Ольга Харів, домовилися про додаткові столи в іншому кабінеті і тоді повинні були перенести документацію. 

- Дорогу державного значення Р-24 Татарів - Кам’янець Подільський перекрили сьогодні в селі Ільці о 9:00. Учасники блокування 1 годину перекривають шлях, потім пропускають 5 автівок. Також пропускають спецтранспорт, авто з дітьми та хворими. Вимога - ремонт дороги.

- Вчора працівники Управління протидії наркозлочинності, оперативники та спецпідрозділ «КОРД» затримали двох жителів Прикарпаття, які збували наркотичні речовини у великій кількості. 

- Науковці з Інституту медицини праці імені Ю. І. Кундієва НАМН України приїхали сьогодні в Галич для того, щоб дослідити територію навколо Бурштинської ТЕС на наявність забруднення повітря, води та грунтів.  Вже сьогодні вони почали відбирати проби для аналізу.

Інші випуски
Більше відео