Випуск о 18:30 від 16 липня 2019 року

16 лип. 18:30


- "Мова об’єднує" - акція під такою назвою відбулася на Вічевому майдані Івано-Франківська. Проводили захід з нагоди того, що саме нині набуває чинності Закон "Про забезпечення функціонування української мови як державної". Така акція проходила в понад 40 містах України.

- «Соціологічне дослідження впливає на вибір тих людей, які ще не визначились», - розповідає член  правління обласного комітету виборців Сергій Гайдей. Вартість такого дослідження у межах мажоритарного виборчого округу - 6-7 тисяч доларів. Про це нам сьогодні повідомила Директор фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна.  

- Провести справедливе розслідування смертельної дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 10 липня в селі Княжолуці Долинського району, - з такою вимогою до поліції вчора о 19 годині у Долині до адмінбудівлі вийшли люди.  

- Прикарпатські правоохоронці розшукують водія, який вчинив дорожньо-транспортну пригоду та втік з місця аварії. У ДТП загинув 60-річний пішохід. Аварія сталася вчора увечері у місті Болехові.

Інші випуски
Більше відео