Випуск о 18:30 від 09 липня 2019 року

9 лип. 18:30


- Дорогу регіонального значення Р-24 в селі Мишині та обласного значення в селі Спасі Коломийського району сьогодні продовжили блокувати місцеві жителі. Мета перекриття – відремонтувати ділянки доріг, які проходять через їхні села. 

- Відучора жителі села Пасічна, що на Надвірнянщині, перекривають дорогу. Про це нам сьогодні телефоном повідомив сільський голова Василь Михайлюк. За його словами, люди вимагають капітального ремонту автошляху Надвірна-Бистриця. Протестувальники блокуватимуть дорогу у двох напрямках цілодобово, поки не побачать там техніки. 

- Віче громадських організацій з приводу імовірного призначення на посаду голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Дениса Шмигаля провели сьогодні під адміністративним будинком Івано-Франківська.

- 70 повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства на Прикарпатті надійшло до поліції від початку передвиборчої кампанії. Про це нам сьогодні, 8 липня, розповів заступник начальника обласного управління Нацполіції Олег Йосипів.

- Руслан Марцінків сьогодні повідомив, що за Оксану Савчук не агітував. Також, за його словами, з міського бюджету на агітацію гроші не використовували.

Інші випуски
Більше відео