Випуск о 18:30 від 05 липня 2019 року

5 лип. 18:30


- Представники Громадянської  мережі «ОПОРА» звернулися до поліції щодо імовірного непрямого підкупу виборців кандидатом у народні депутати по 85 округу Віктором Шевченком. Координатор «ОПОРИ» Богдан Морикіт сьогодні нам повідомив, що 29 червня кандидат у нардепи агітував за себе під час зустрічі з виборцями. Їх імовірно привезли на зустріч автобусами та погодували.

- 141 випускник  Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ сьогодні отримав свої дипломи. Завтра вони уже почнуть працювати на території України. За словами начальника обласної поліції Володимира Голубоша, 56 курсантів залишаться виконувати свої професійні обов’язки на Прикарпатті. 

- 203 іванофранківців з початку року зверталися до служб через домашнє насильство. Про це сьогодні на пресконференції повідомив заступник директора Департаменту молодіжної політики та спорту Назарій Куземка. Захід провели у залі засідань виконавчого комітету міськради за участю представників соціальних служб, поліцейських та правників. 

Інші випуски
Більше відео