Випуск о 19:00 від 29 червня 2019 року

29 чер. 19:00


- Вибори до Долинської об’єднаної територіальної громади відбудуться завтра, 30о червня. Нагадаю, таке рішення у суботу, 20 квітня, ухвалили у Центральній виборчій комісії. За словами директора Івано-Франківського Центру розвитку місцевого самоврядування Руслана Панасюка, виборчий процес охопить 22 населені пункти та Долину, зокрема, Малотур’янську та Солуківську сільські ради Долинського району, а також Грабівську та Лоп’янську сільради Рожнятівського району.

- На посаду голови Долинської об’єднаної територіальної громади балотується десятеро кандидатів, а у депутати – 376. Про це нам сьогодні розповів голова обласної організації «Комітет виборців України» Максим Лисюк.

- У Брошнів-Осадській об’єднаній територіальній громаді до 1 липня оголошено жалобу за загиблим під час негоди Олександром Штурмаком. Про це нам сьогодні телефоном повідомив голова Назарій Іванів. Нагадаємо, 27-го червня унаслідок негоди підтопило шість районів Прикарпаття. Серед них й Рожнятівський район, де у селі Креховичі загинув 31-річний житель.

- У Карпатах вчора травмувалася туристка із Луцька. Про це нам сьогодні телефоном повідомила речниця обласного Управління із надзвичайних ситуацій Іванна Дрешер. За її словами, у селі Дземброні Верховинського району жінка із групи двох туристів, що рухались до гори Смотрич, отримала травму ноги.  

Інші випуски
Більше відео