Випуск о 19:00 від 26 червня 2019 року

26 чер. 19:00


- Чоловік, який в неділю травмувався на Бурштинській ТЕС, сьогодні об 11:15 помер в реанімації обласної клінічної лікарні. Цю інформацію нам підтвердив завідувач відділенням анестезіології та інтенсивної терапії обласної лікарні Ігор Пулик. Голова обласної організації працівників енергетики та електротехнічної промисловості Василь Гриньків каже, що загиблий не був членом профспілки, але допомогу родині чоловіка профспілка надасть.

- Понад сорок заяв написали до поліції представники Громадянської мережі «ОПОРА», аби перевірити, чи було порушення виборчого законодавства. Поліція відкрила одне кримінальне провадження, а також склала вісім адмінпротоколів. Про це повідомили сьогодні на спільній пресконференції координатор спостереження за виборами в Івано-Франківській області Богдан Морикіт та начальник обласного управління поліції Володимир Голубош. 

- У мікрорайонах Івано-Франківська волонтери громадської організації «Принцип +» замальовували на будівлях адреси наркосайтів. Цю акцію приурочили до Дня боротьби з наркозалежністю. ЇЇ провели у 16 регіонах України.

- Як подбати про безпеку під час відпочинку в горах і на воді та уникнути небезпечних ситуацій, розповіли сьогодні рятувальники Управління державної служби надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області. 

Інші випуски
Більше відео