Випуск о 19:00 від 20 червня 2019 року

20 чер. 19:00


- Мешканці будинку на вулиці Бандери 60/1 в Івано-Франківську сьогодні прибирають свої квартири та балкони після нічної пожежі. У будинку не працює ліфт, стіни та сходи чорні від вогню, на підлозі вода, а на сходових клітках верхніх поверхів - залишки  обгорілих речей.  

- Передвиборчу агітацію двох кандидатів у народні депутати з ознаками порушення закону виявили під час спільного рейду в Івано-Франківську  представники Громадської мережі «ОПОРА»   з патрульною поліцією.

- На два менше, ніж минулого року - з 1 липня до кінця серпня в Івано-Франківську працюватимуть лише 4 чергові дитячі садки. Відповідно до аналізу Департаменту освіти та науки, дошкільні заклади влітку відвідуватиме приблизно 1000 дітей. І 4 садки, на думку Ігоря Максимчука, - цілком достатньо для міста.

- На перше спільне патрулювання території міського озера патрульні поліцейські та нацгвардійці вийдуть сьогодні увечері. Працюватимуть вони тут з четверга до неділі, контролюючи та забезпечуючи порядок у зоні відпочинку. 
 
- Від 30 до 50 мертвих безпритульних тварин щомісяця відправляють до Вінниці з Івано-Франківська працівники комунального підприємства «Полігон». Натомість власники домашніх улюбленців створюють несанкціоновані кладовища поблизу міста. Про цвинтар домашніх тварин - у сюжеті UA: КАРПАТИ.
Інші випуски
Більше відео