Випуск о 19:00 від 19 червня 2019 року

19 чер. 19:00


- Чотирьох дітей сьогодні привезли до Івано-Франківського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Серед них - семирічна дівчинка,  яку в суботу о 2-ій ночі знайшли на заправці біля райцентру Надвірна, а також її двоє молодших сестер та старший брат.

- Голова Верхнянської об’єднаної територіальної громади Микола Філіпович обійматиме посаду, як мінімум, до 26 червня. Саме тоді відбудеться чергова сесія сільської ради. Про це сьогодні повідомив нам перший заступник голови Верхнянської ОТГ Іван Кавчак.Вчора під час зустрічі із громадою, на якій обговорювали стан дороги, що веде до села, голова ОТГ написав заяву на звільнення.

- Ремонт дороги “Криворівня - Чернівці” у селі Великому Рожині завершать до кінця тижня. Про це повідомила речниця обласної Служби автодоріг Людмила Стражник.У вересні та жовтні минулого року жителі Івано-Франківської та Чернівецької областей у цьому селі перекрили автошлях. Вони вимагали відремонтувати дорогу.

- Від початку року понад чотириста жителів Івано-Франківська та прилеглих сіл здали батарейки, розбиті ртутні термометри, люмінесценті лампи в Управління з надзвичайних ситуацій міськвиконкому. Пункт прийому тут діє близько десяти років. Утилізують небезпечні предмети в місті Бучачі Тернопільської області.

Інші випуски
Більше відео