Випуск о 19:00 від 13 червня 2019 року

13 чер. 19:00


- Бійці 10 окремої гірсько-штурмової бригади сьогодні повернулися у Коломию після виконання завдань у зоні проведення Операції об’єднаних сил. 8 місяців бійці захищали Україну на Луганському напрямку. Впродовж цього часу втратили 10 військовослужбовців.

- Дорогу та міст на Верховинщині, через які блокували дорогу 10 червня, почали ремонтувати. Це нам підтвердив ініціатор та учасник перекриття Андрій Боєчко. За його словами, поки що виходити на перекриття дороги місцеві жителі не планують.

- Завершальний етап проєкту  «Краса не має віку-2» пройшов сьогодні в Івано-Франківському геріатричному  пансіонаті. У ньому взяли участь 16 мешканців закладу.

- У справі щодо побиття чемпіона світу серед юніорів зі сноубордингу Михайла Харука триває досудове розслідування. Про це сьогодні розповів начальник Верховинського відділення поліції Богдан Сокол. Після цьогорічної перемоги Михайлові присвоїли звання майстра спорту міжнародного класу. Із середини травня йому почали погрожувати кілька  місцевих жителів, хоча раніше він з ними не контактував. 

Інші випуски
Більше відео