Новини. Випуск о 19:00 від 12 червня 2019 року

12 чер. 19:00


- Жителі мікрорайону Каскад сьогодні близько 18-20 вийшли на протест. Вони вимагають не будувати 12-поверхівку для учасників АТО на місці автостоянки, що на вулиці Хоткевича, 44 у Івано-Франківську. На тому місці хочуть облаштувати сквер чи дорогу.  

- Окружна виборча комісія № 86, з центром у Долині, сьогодні працює у звичному режимі. Нова заступниця голови комісії Любов Крапцова розповіла, що на  вчорашньому засіданні вона разом із головою прийняли присягу, оскільки замінили інших людей на цих посадах.  Через відсутність попередніх керівників, комісію не зареєстрували у встановлений законом час. 

- Судове засідання у справі одного із учасників стрілянини біля «Pasage Gartenberg» Тимура Агамірзоєва сьогодні знову перенесли. Причина – не з’явився адвоката підозрюваного. За словами Тимура Агамірзоєва, його адвокат - у відпустці. Не було і потерпілого Ігоря Дудки.

- Концепцію вторинної медичної допомоги на 2019-2020 роки презентували сьогодні в Івано-Франківську. Як повідомила регіональна координаторка з підтримки реформи охорони здоров’я Івано-Франківській та Чернівецькій областях Наталія Гусак, зараз на Прикарпатті 11 ОТГ мають медзаклади вторинного рівня.

Інші випуски
Більше відео