Випуск о 19:00 від 10 червня 2019 року

10 чер. 19:00


- Дорогу регіонального значення Р-24 у селі Ільці Верховинського району перекрили сьогодні вранці. Учасники - це жителі сіл Ільці, Дземброня, Зелене, Шибене та Бистрець. Вони вимагали будівництва мосту між селами Ільці та Красник, а також ремонту автошляху «Ільці-Буркут», де обвалилася частина дороги.  Станом на 15:30 протестувальники розблокували дорогу.

- Понад 5 мільйонів гривень замість 12 виділила держава для інсулінозалежних Івано-Франківська. За п’ять місяців цього року використали майже чотири мільйони. Про це сьогодні повідомила лікарка-ендокринологиня вищої категорії, міська експертка з ендокринології Лілея Петровська. Сьогодні у нашому місті на обліку перебуває 1187 хворих першого та другого типу, які потребують інсуліну. 

- Рекламні плакати політичних партій з’явилися на білбордах у виборчих округах Прикарпаття. Про це 8 червня повідомила громадянська мережа "ОПОРА" на Івано-Франківщині. Натомість, згідно із даними ЦВК, станом на 7 червня із Прикарпаття зареєструвалося 2 кандидатів у народні депутати. Ми з’ясуємо, чи є така реклама порушенням виборчого законодавства. 

Інші випуски
Більше відео