Випуск о 19:00 від 4 червня 2019 року

4 чер. 19:00


- Біля приміщення Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області проходить стихійна всеукраїнська акція «Безкарність вбиває». Її організували через смерть 5-річного хлопчика Кирила Тлявова, якого минулого тижня у Переяславі-Хмельницькому смертельно поранили із пістолета. На прямому зв’язку - Каріна Борисевич.

- Походження сміття, яке виявили на земельній ділянці у селі Герині Долинського району, встановить експертиза. Про це сьогодні повідомив старший слідчий Долинського відділення поліції Богдан Дяків. Жителі кажуть, що сім’я Криховецьких, на землі яких розкопали сміття, ще з  кінця березня привозила його на свою ділянку та яр. Також геринці припускають, що воно - зі Львова.Сьогодні земельна ділянка розміром 19 сотих опечатана. А два тижні тому за рішення суду тут проводили розкопки. Долинська поліція відкрила кримінальне провадження щодо забруднення земельної ділянки. Очікують на висновки експертизи з приводу походження сміття. Тому, поки що вивезти його не можна.

- Досвідом у сфері місцевого самоврядування, медицини та освіти сьогодні ділилися представники уряду Опольського воєводства, що у Республіці Польща, з керівництвом Івано-Франківської області.  

 

 

Інші випуски
Більше відео