Про бюджет Івано-Франківська — завтра у #Звітах_наживо на UA: КАРПАТИ

Про бюджет Івано-Франківська — завтра у #Звітах_наживо на UA: КАРПАТИ

29 лис. 2018

 30 листопада в ефірі Суспільного мовника Прикарпаття відбудуться #Звіти_наживо. Прямий ефір програми на UA: КАРПАТИ стартує о 19:20.

#Звіти_наживи традиційно готує команда суспільно-політичного напряму телеканалу. Цього місяця тема програми — бюджет Івано-Франківська.

З чим скарбниця Івано-Франківська завершує 2018-ий? Чи є борги в міста? Відповісти на ці та інші запитання у студію Суспільного запросили заступницю начальника фінансового управління Івано-Франківського міськвиконкому Галину Яцків. Посадовиця також розповість про видатки й доходи міста у 2018-му та фінансові пріоритети на 2019-ий рік.

Долучитися до підготовки програми може кожен: якщо маєте запитання, яке стосується теми програми, то сформулюйте його в пост чи коментар у мережі Facebook та додайте хештег #запитай_Яцків. Найгостріші із запитань ведучі #Звітів_наживо озвучать та обговорять у програмі. Відповіді на них почуєте з вуст чиновниці у прямому ефірі.

Окрім цього, глядачі телеканалу та слухачі радіо UA: КАРПАТИ можуть телефонувати у студію — 067 550-20-50.

Пряма трансляція #Звітів_наживо  — на офіційній сторінці UA: КАРПАТИ у Facebook.

Фінальний #Звіт_наживо 2018 року відбудеться у грудні та стосуватиметься звітів мерів обласних центрів та великих міст за 2018 рік.