UA: КАРПАТИ запрошує громадськість брати участь у проекті “Дебати на вимогу”

UA: КАРПАТИ запрошує громадськість брати участь у проекті “Дебати на вимогу”

9 лис. 2018

Новий проект для радіо та digital-платформ “Дебати на вимогу” презентували сьогодні на Івано-Франківській філії Суспільного.

“Дебати на вимогу” — це можливість для усіх громадян на платформах Суспільного мовника обговорити вирішення важливих проблем.

Презентував проект на філії в Івано-Франківську журналіст UA: КАРПАТИ Любомир Зубик: “Це програма дещо нового формату, хоча ми вже подібний досвід мали у радіопроекті “За і проти”. Темою дебатів може стати будь-яка проблема громади, де є чітка позиція “за” і “проти”. Ми, як Суспільне, надаємо майданчик для аргументованої дискусії двох сторін, станемо модераторами розмови та допоможемо підготуватися спікерам”.

Представники міської влади та близько 20-ти громадських організацій побували на презентації проекту. Серед них — ГО Громадський центр “Ділові ініціативи”, ГО “Центр “Антикорупційна платформа”, ГО “Ініціатива ЦСМ”, ГО “Станіславська правозахисна група” та інші. За словами продюсерки UA: КАРПАТИ Галини Держипільської, наразі, надійшло дві пропозиції про дебати.

Ми хочемо налагодити якомога тісніший контакт з нашою аудиторією. 80% програм на радіо UA: КАРПАТИ виходять наживо. Слухачі можуть зателефонувати у студію прямого ефіру чи зв’язатися у соцмережах під час трансляції. Крім цього, на минулому тижні запрацювала visual-студія радіо. Тож, запрошуємо громадян для відкритих дебатів у прямому ефірі”, — продюсерка UA: КАРПАТИ Галина Держипільська.

Залишати заявки та пропозиції щодо “Дебатів на вимогу” можна на електронну скриньку UA: КАРПАТИ (trk.if.ua@gmail.com) або на FB-сторінці філії Суспільного ось тут.

Більше про проект: https://suspilne.media/news/909