Команда UA: КАРПАТИ запустила visual-радіо

Команда UA: КАРПАТИ запустила visual-радіо

2 лис. 2018

З 1 листопада ведучі радіо UA: КАРПАТИ працюють не тільки для слухачів, а й для всієї аудиторії digital-платформ. Користувачі можуть наживо стежити за тим, що відбувається в студії, а також телефонувати в прямий ефір та спілкуватися з ведучими в коментарях під стрімом.

Продюсерка UA: КАРПАТИ Галина Держипільська розповідає, що запланували створити радійну visual-студію на Суспільному Івано-Франківська ще кілька місяців тому. Технічно втілити цю ідею вдалося лише зараз. Відеотрансляція ведеться на спеціально придбані веб-камери.

"Зважаючи на те, що ми досі не маємо високої FM-частоти, саме visual-радіо зі стрімом на сайт і в соцмережі може значно збільшити нашу аудиторію, — каже Галина Держипільська. — Перший visual-ефір зі студії радіо UA: КАРПАТИ вийшов 1 листопада о 12:15. Це була програма "Радіонавігатор", де йшлося про бізнес, побудований на довірі. Ми плануємо зробити "видимими" відрізки мовлення й о 17:10".

"Дебютантками visual-студії стали журналістки Ірина Каразуб і Софія Шеметуха, які є ведучими програми "Карпатський ранок". До речі, цей проект ми вже місяць транслюємо на всіх платформах UA: КАРПАТИ — телеканалі, радіо та цифрових", — розповідає продюсерка.

Нагадаємо, ток-шоу "Карпатський ранок" на UA: КАРПАТИ стартувало у квітні. Ця програма — "наймолодша" з ранкових проектів Суспільного у всіх регіонах України.

Наступного тижня на Суспільному Івано-Франківська вийде новий проект — "Виборчий округ".