Кандидати на посаду міського голови Івано-Франківська — у проєкті Виборчий округ. Місцеві» на UA: КАРПАТИ

Кандидати на посаду міського голови Івано-Франківська — у проєкті Виборчий округ. Місцеві» на UA: КАРПАТИ

23 жов. 2020

Сьогодні, 23 жовтня, вийде заключний випуск сезону проєкту «Виборчий округ. Місцеві» на Суспільному Карпати. Взяти участь у прямому ефірі програми команда UA: КАРПАТИ запросила кандидатів на посаду міського голови Івано-Франківська. 

Погодилися прийти до студії Суспільного на представити свою програму розвитку регіону громадськості кандидати Наталія Сербин («Українська Галицька Партія») та Василь Стефанишин («Платформа громад»).

Відмовилися брати участь у програмі Суспільного Руслан Марцінків, Олександр Богачов та Петро Шкутяк.

Дивіться прямий ефір проєкту «Виборчий округ. Місцеві» на телеканалі UA: КАРПАТИ о 19:15 та ютуб-каналі Івано-Франківської філії Суспільного. Онлайн телеканал та радіо можна дивитися та слухати за посиланням. 

Попередні випуски проєкту можна переглянути тут.

Нагадаємо, «Виборчий округ» — суспільно-політичний проєкт регіонального мовлення Суспільного, що має на меті налагодити якісний діалог між владою та виборцями, а також надати аналіз професійної діяльності осіб на виборних посадах. Завдяки незаангажованому майданчику Суспільного мовника виборці матимуть змогу розібратися з програмами кандидатів і зробити виважений самостійний вибір.