На Суспільному Карпати стартує токшоу «Виборчий округ. Місцеві»

На Суспільному Карпати стартує токшоу «Виборчий округ. Місцеві»

12 жов. 2020

Сьогодні о 19:15 на телеканалі UA: КАРПАТИ стартує токшоу «Виборчий округ. Місцеві». 

Публічна співбесіда у прямому ефірі Суспільного відбудеться із кандидатами на голову об’єднаної територіальної громади Коломиї: 

  • 12 жовтня візьмуть участь у проєкті Назарій Тодорів, Віктор Фітьо та Олександра Базюк 
  • 13 жовтня — Юрій Островський, Володимир Білоус та Роман Гарат.

Від участі в програмі відмовилися Ігор Слюзар, Богдан Станіславський, Сергій Лосюк, Володимир Василевський, Володимир Федоришин. Взагалі не відгукнулися Павло Григорук та Богдан Юращук.

Загалом, до дискусії в прямому ефірі журналісти Суспільного запрошують ще кандидатів на голову ОТГ Івано-Франківська та Калуша, представників партій до обласної ради. 

Над проектом працюють Олена Нечвідова, Інна Сендецька-Монюк і Христина Дичаковська. Вони озвучують коротку довідку про учасників перегонів та поставлять запитання від редакторської групи й місцевих мешканців, дізнаються плани кандидатів щодо найбільших викликів регіону. Кожен учасник матиме одну хвилину на самопрезентацію.

Публічні співбесіди з кандидатами дивіться на телеканалі UA: КАРПАТИ в будні о 19:15 та ютуб-каналі Івано-Франківської філії Суспільного, а також — у повторі о 12:10 і 20:10 у радіоверсії на хвилях UA: Українське радіо Карпати.

Нагадаємо, «Виборчий округ» — суспільно-політичний проєкт регіонального мовлення Суспільного, що має на меті налагодити якісний діалог між владою та виборцями, а також надати аналіз професійної діяльності осіб на виборних посадах. Завдяки незаангажованому майданчику Суспільного мовника виборці матимуть змогу розібратися з програмами кандидатів і зробити виважений самостійний вибір.

Проєкт «Виборчий округ» регіональних філій має вже 3 сезони: уперше на ефіри Суспільного запрошували народних депутатів-списочників восени 2018 року, кандидатів у народні депутати за одномандатними виборчими округами (мажоритарників) у липні 2019 року перед позачерговими парламентськими виборами, у сезоні листопада 2019 року аналізували роботу новообраних депутатів Верховної Ради за 100 днів після виборів.