«Франківці на карантині»: Суспільне запустило онлайн-майданчик для обговорень

«Франківці на карантині»: Суспільне запустило онлайн-майданчик для обговорень

2 кві. 2020

Команда Суспільного Карпати створила фейсбук-спільноту «Франківці на карантині», де всі охочі не лише зможуть дізнатися оперативну інформацію про поширення коронавірусної хвороби, а й поділитися думками та враженнями про ситуацію, що склалася. 

«Закликаємо франківців долучатися та розповідати свої історії: про те, чим займаєтеся вдома, як працює транспорт чи лікарні, що змінилося у ваших буднях, завантажувати фото та відео. Зрештою, зараз, в умовах самоізоляції, багатьом бракує спілкування. Давайте створимо цікавий майданчик для обговорень усього, що вас і нас турбує. А ще — про те, що гуртує та надихає у цей складний час: добрі вчинки, взаємодопомогу та підтримку», — каже продюсерка Івано-Франківської філії Суспільного Галина Держипільська

Модераторами спільноти є журналісти digital-відділу Суспільного Карпати. Аби спілкування учасників було конструктивним, діють певні правила: користувачам заборонена лайка, образи одне одного, поширення фейкової інформації. «Гуртуймося онлайн!» — зазначено в описі до групи. 

Нагадаємо, що колектив Суспільного Карпати продовжує працювати в умовах карантину, щоб оперативно та вчасно надавати мешканцям Івано-Франківська та області точну та збалансовану інформацію про поширення захворюваності на COVID-19.

Шукайте нас на на цифрових платформах: 

Випуски новин на UA: КАРПАТИ — о 13:30, 17:00, 19:00 та 20:30, на Українському радіо Карпати — о 12:10, 17:10 та 20:10.

Більш розлого — у теле- та радіопрограмах Івано-Франківської філії Суспільного. 

Із проєктами команди Суспільного Карпати можна ознайомитися на сайті-візитці філії — https://if.suspilne.media. Там також можна переглядати телеканал UA: КАРПАТИ і слухати Українське радіо Карпати онлайн.

Подивитися, як працює команда Суспільного Карпати можна тут.