UА: КАРПАТИ увійшли до переліку креативних та інноваційних компаній Івано-Франківщини 

UА: КАРПАТИ увійшли до переліку креативних та інноваційних компаній Івано-Франківщини 

29 лис. 2019

Фотокнигу «Франківщина креативна: експортний та інвестиційний потенціал регіону» презентували цього тижня на форумі «Івано-Франківщина креативна». До збірки увійшли 50 найкращих компаній Івано-Франківщини із креативною та інноваційною складовою, зокрема й телерадіокомпанія UA: КАРПАТИ. 

«Приємно, що організатори форуму саме нашу телерадіокомпанію внесли до списку 50-ти креативних бізнесів Прикарпаття. Ми опинились в переліку справді цікавих ініціатив, які працюють в області:  Простір Інноваційних Креацій «Палац», наукове містечко «Нова енергія», ГО «Ініціатива ЦСМ», проект «Тепле місто» та чимало інших», — зазначила продюсерка UA: КАРПАТИ Галина Держипільська, яка також була учасницею форуму «Івано-Франківщина креативна».

Як зазначають автори книги, Прикарпаття – один із регіонів України, де ринок креативних індустрій демонструє позитивну динаміку росту. Саме тому цей проєкт спрямований на розвиток сприятливого бізнес-середовища для самореалізації підприємців регіону. Збірка «Франківщина креативна: експортний та інвестиційний потенціал регіону» видана у 500 примірниках і поширюватиметься серед українських та іноземних торгово-промислових палат, посольств, міжнародних організацій, фондів, потенційних партнерів та інвесторів.

Проєкт реалізовано Центром інформаційної підтримки бізнесу м. Івано-Франківськ, заснованого на базі Клубу Ділових Людей, у межах ініціативи EU4Business Європейського Союзу.