Суспільне зсередини: екскурсія для студентів на UA: КАРПАТИ

Суспільне зсередини: екскурсія для студентів на UA: КАРПАТИ

14 лис. 2019

Роботу Суспільного Прикарпаття побачили студенти кафедри документознавства та інформаційної діяльності Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Напередодні Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку їм провели екскурсію на UA: КАРПАТИ. 

Студентам розповіли про цінності Суспільного та принципи роботи незалежного мовника, а також показали студії прямих ефірів телеканалу та радіо. Крім цього, екскурсантів ознайомили із виробничим процесом журналістів ньюзруму.

«Як творяться програми Суспільного, за якими критеріами обираємо спікерів та гостей для ефірів — відповіді на ці й багато інших запитань отримали студенти від журналістів UA: КАРПАТИ. Ми відкриті для екскурсій за лаштунки телеканалу та радіо. Нам важливо, аби громада розуміла, що Суспільний мовник — це найближчий мовник для кожного, а наша команда щодня працює для того, щоб суспільство отримувало якісний теле-, радіо- та digital-контент», — розповіла продюсерка UA: КАРПАТИ Галина Держипільська.

Екскурсії на UA: КАРПАТИ є безкоштовними та проводяться за попереднім записом. Звертайтеся на поштову скриньку press.ifrankivsk@suspilne.media або пишіть нам у соцмережах — Facebook та Instagram.