Академія суспільного мовлення готує тренерів

Академія суспільного мовлення готує тренерів

16 жов. 2019

У жовтні на Суспільному тренерів Академії суспільного мовлення навчала бізнес-тренерка Наталія Римар. Зустрічі відбулися 3–7 жовтня та 12–13 жовтня в київському телецентрі «Олівець» за підтримки DW Akademie.

Участь у події взяли працівники центральної дирекції та регіональних філій, адже одним із пріоритетних напрямів діяльності Академії суспільного мовлення є навчання фахівців Суспільного у регіонах.

Разом із тренеркою учасники працювали над плануванням, визначенням цілей і результатів, написанням матриці тренінгу, відшліфовували нові навички на практиці.

За словами Наталії Римар, особливість програми в тому, що учасники проходять увесь процес створення тренінгу й реалізують його.

«Найголовніше для тренера — уміння врахувати досвід учасників й відкривати нові можливості для розвитку», — розповіла вона.

Учасниця тренінгу, продюсерка UA: Радіо Культура Ірина Славінська відзначила, що навчання стало нагодою подивитися на роки власної викладацької практики під новим кутом: «Я більше дізналася про методи тренерів і записала собі кілька цікавих ідей та прийомів на майбутнє. Сподіваюся, скоро зможу це використати в роботі з колегами й студентами-журналістами».

Усі, хто приєднався до тренінгу, звернули увагу на комплексність підходу й велику кількість практичних завдань.

«Тренінг допоміг систематизувати власний досвід, містив масу порад та інсайтів, дав поштовх до розвитку й бажання ще глибше зануритися в тему, — розповів лінійний продюсер UA: ЗАПОРІЖЖЯ Денис Астаф’єв. — Найголовніше — відчуття, що здобуті знання не теоретичні й абстрактні, їх можна застосувати просто зараз і їх хочеться застосовувати».

Нагадаємо, у листопаді Академія суспільного мовлення проведе тренінги на економічну тематику в Харкові та Херсоні.