UA: Українське радіо Карпати збільшить коло слухачів 

UA: Українське радіо Карпати збільшить коло слухачів 

10 жов. 2019

Сьогодні, 10 жовтня, на форматному конкурсі Національної ради з питань телебачення і радіомовлення UA: Українське радіо виграло 34 FM-частоти. Серед них — три нові на Прикарпатті. 

Зокрема, невдовзі стартує FM-мовлення UA: Українського радіо, зокрема і UA: Українського радіо Карпати, в Івано-Франківську на 100,4 FM, у Калуші на 100,1 FM, у Яремчі на 100,2 FM. Сьогодні Суспільне радіо на Прикарпатті мовить у проводовій мережі і в FM-діапазоні на 71.2 FM (Івано-Франківськ) та на 103,6 FM (Верховина).

«Для нас це насправді дуже радісна звістка, якої ми довго чекали. Насамперед, для UA: Українське радіо велика перемога і можливість бути почутими на Прикарпатті. Водночас, і наше Суспільне радіо, яке має 80-річну історію, нарешті із таким FM-покриттям збільшить слухацьку аудиторію. Ми маємо стільки цікавих співрозмовників і унікальних інфоприводів для сюжетів і репортажів, що голос «Українського радіо Карпати» якісно збагатить медіапростір області», — переконана продюсерка UA: КАРПАТИ Галина Держипільська.

Слухати UA: Українське радіо Карпати можна на сайті UA: КАРПАТИ у розділі «Онлайн». Архів радіопрограм Суспільного Прикарпаття, тривалість яких понад 15 хвилин ось тут, а коротші — на цьому ресурсі. Ефіри з visual-студії радіо Суспільного переглядати можна на YouTube-каналі мовника.

Нагадаємо, Суспільний мовник Івано-Франківщини — це телеканал UA: КАРПАТИ та UA: Українське радіо Карпати, а також digital-платформи. 

Загалом, сьогодні Суспільне радіо отримало рекордну за останні роки кількість FM-частот. Тепер UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь та UA: Радіо Культура мовитимуть ще на 87 FM-частотах.