Марафон «Формула Штайнмаєра: погляд з Івано-Франківська» на Суспільному UA: КАРПАТИ 

Марафон «Формула Штайнмаєра: погляд з Івано-Франківська» на Суспільному UA: КАРПАТИ 

2 жов. 2019

Журналісти новин UA: КАРПАТИ інформують жителів Прикарпаття про останні події, пов’язані із набуттям чинності «формули Штайнмаєра». Сьогодні та завтра в усіх прямих ефірах Суспільного мовника думками про це ділитимуться політологи та експерти краю. 

Під час марафону «Формула Штайнмаєра: погляд з Івано-Франківська» на телеканалі, радіо та digital-платформах UA: КАРПАТИ експерти у студії обговорюватимуть ситуацію, яка склалася під час Мінського процесу, та реакції світу, українців й громади Прикарпаття. 

Оперативна інформація — у випусках новин на телеканалі (7:30, 8:00, 8:30, 13:30, 17:00, 19:00, 20:30), на радіо (7:10, 12:10, 17:10, 20:10) та на сторінці Суспільного у Facebook. 

Розпочнеться прямоефірний марафон розмовою із політологом, істориком Сергієм Адамовичем у проєкті «Карпатський ранок». Випуски програми «РадіоДень» також будуть тематичними. 

Журналісти UA: КАРПАТИ повідомлятимуть останні новини зі сесійної зали Івано-Франківської обласної ради, засідання якої заплановане на завтра 15:00. 

Розгорнуту аналітику дивіться та слухайте у «Темі дня» завтра, о 19:20. 

Стежте за анонсами та сторінках Суспільного Прикарпаття у соціальних мережах.

Дивитися та слухати UA: КАРПАТИ онлайн можна на сайті if.suspilne.media.