Україна – Італія — вирішальний матч відбору на Євро-2024 на Суспільному та MEGOGO

Україна – Італія — вирішальний матч відбору на Євро-2024 на Суспільному та MEGOGO

17 лис. 2023

У понеділок, 20 листопада, о 21:45 національна збірна України з футболу проведе вирішальний матч у відбірному циклі на Чемпіонат Європи 2024 року. Суперником збірної України стане збірна Італії. Наживо матч дивіться на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (наприклад, Суспільне Донбас, Суспільне Тернопіль, Суспільне Івано-Франківськ тощо), у цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV (крім OTT*), ексклюзивно в інтернеті на медіасервісі MEGOGO, а також слухайте в ефірі Радіо Промінь.

Читайте також: Україна – Люксембург — дивіться відбір на Євро-2025 U21 на Суспільному

Поєдинок проти Італії стане завершальним матчем збірної України на груповому етапі цього відбіркового циклу. Наразі Україна займає друге місце у групі C, маючи у своєму активі 13 очок. У Італії 10 очок, проте італійці мають ще гру в запасі (17 листопада зіграють проти збірної Північної Македонії). У випадку перемоги над Італією Україна гарантує собі вихід на Чемпіонат Європи. Нічия також може бути задовільним результатом, якщо Італія втратить очки у матчі з Північною Македонією.

Номінально домашній поєдинок між Україною та Італією відбудеться у німецькому Леверкузені на стадіоні місцевого «Байєра». Зазначимо, що у першому поєдинку, що відбувся у Мілані, українці поступилися італійцям з рахунком 1-2.

Коментуватимуть матч Віталій Кравченко та Роберто Моралес. В ефірі Радіо Промінь працюватимуть коментатори Вадим Корженко та Вадим Власенко.

О 21:00 на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення розпочнеться передматчева студія з ведучими Юлією ПазенкоОлексієм Мандзієм та Віталієм Волочаєм. Матч Україна – Італія також проаналізують одразу по його завершенні.

MEGOGO транслюватиме матчі в інтернеті ексклюзивно на власному каналі «MEGOGO Футбол Перший» та у розділі «Спорт». Матчі будуть доступні за передплатами «Максимальна», «Спорт» або «Оптимальна».

Нагадаємо, Суспільне Мовлення та MEGOGO транслюють матчі збірної України у відбірковому циклі на Чемпіонат Європи з футболу 2024 року. Медіасервіс MEGOGO — офіційний мовник відбіркового циклу на Чемпіонат Європи-2024.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.