Дивіться на Суспільне Івано-Франківськ «Сімейний курс» з інформаційної гігієни

Дивіться на Суспільне Івано-Франківськ «Сімейний курс» з інформаційної гігієни

15 лис. 2023

З 16 листопада щобудня о 16:00 на місцевих каналах Суспільного Мовлення (Суспільне Донбас, Суспільне Тернопіль, Суспільне Івано-Франківськ тощо) дивіться прем’єру проєкту «Сімейний курс» від просвітницької ініціативи «Як не стати овочем» та психологині Катерини Гольцберг. До телеефіру підготували 30 серій проєкту з інформаційної гігієни, автори заохочують до сімейного перегляду і спільного обговорення відео батьками й дітьми.

Читайте також: Представниці Суспільного здобули журналістську премію «25 до 25: молоді та зухвалі»

«“Сімейний курс” з інформаційної гігієни — це саме той контент, який відповідає цінностям Суспільного. Розвиток критичного мислення є одним із наших завдань. Потік інформації надзвичайно щільний, в умовах гібридної війни життєво важливо спочатку аналізувати новину, а потім реагувати на неї. Проєкт Оксани Мороз та Катерини Гольцберг викликає довіру в нашої команди, тому ми ділимося ним з телеаудиторією Суспільного», — зазначає виконавча продюсерка «Продюсерського центру» регіонального мовлення Суспільного Марія Заіченко.

У відео розповідають про медіа, пояснюють роботу маніпуляторів і дають рекомендації, як не потрапити до них «на гачок». Також автори діляться додатковими матеріалами: фільмами, добірками ігор та вправами.

«Якщо у вас є запит “Як пояснити, чому НЕ варто пересилати повідомлення “Завтра Вайбер буде платним”, проходити тести “Який я святий”, слухати “експерта Х” і т.д. — ці відео для вас», — анонсувала проєкт засновниця ініціативи «Як не стати овочем» Оксана Мороз

Читайте також: Родіон Кочубей: З початку вторгнення Суспільне підтримують міжнародні партнери

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.

Оперативні новини про Івано-Франківщину — на цифрових платформах: