Україна – Люксембург — дивіться відбір на Євро-2025 U21 на Суспільне Івано-Франківськ

Україна – Люксембург — дивіться відбір на Євро-2025 U21 на Суспільне Івано-Франківськ

14 лис. 2023

У п’ятницю, 17 листопада, о 20:00 молодіжна збірна України U21 з футболу зіграє матч у відбірному циклі на Євро-2025. Суперником українців стане молодіжна збірна Люксембургу. Наживо матч покажуть місцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Донбас, Суспільне Тернопіль, Суспільне Івано-Франківськ тощо), сайт Суспільне Спорт і новий спортивний телеканал Суспільне Спорт (який наразі мовить у тестовому режимі).

Читайте також: Які виклики стоять перед українськими журналістами — Суспільне на Baltic Media Forum

Номінально домашній поєдинок українці проведуть в іспанській Мурсії. Для України та Люксембургу це вже друга зустріч у цьогорічному відборі. В першому поєдинку українці здобули перемогу з рахунком 3-0.

Наразі збірна України посідає перше місце у групі F з максимальним результатом за три матчі — 9 очок. На другому та третьому місці відповідно розташувалися англійці та серби (по 6 очок). Люксембург посідає п’яте місце у групі, заробивши 3 очки у матчі з Північною Ірландією.

Коментуватиме поєдинок між Україною та Люксембургом Андрій Столярчук.

Наступний поєдинок Україна проведе 21 листопада проти молодіжної збірної Азербайджану.

Зазначимо, у відборі на Євро молодіжна збірна України виступає у групі F разом зі збірними Англії, Північної Ірландії, Азербайджану, Люксембургу та Сербії.

Ексклюзивні трансляції дивіться на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт

Нагадаємо, спортивний супутниковий телеканал Суспільне Спорт мовить у тестовому режимі, а повноцінний запуск каналу відбудеться наприкінці листопада.

Суспільне Спорт — велика мультимедійна платформа, що охоплює телеканалсайт та соціальні мережі. Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.