Світлана Фальчук стала переможницею конкурсу на менеджера Суспільне Івано-Франківськ

Світлана Фальчук стала переможницею конкурсу на менеджера Суспільне Івано-Франківськ

12 тра. 2023

За результатами відкритого конкурсу обрали менеджерок філій Суспільного: Суспільне Івано-Франківськ  очолить Світлана Фальчук. Згідно із протоколом засідання правління Суспільного, до робочих обов’язків новообрана керівниця стане із 16 травня. Вона відповідатиме за адміністративно-господарський напрям роботи філії. 

Читайте також: 12 проєктів Суспільного потрапили до шортлиста фіналістів конкурсу «Честь професії 2023»

З грудня 2017 року Світлана Фальчук працювала на Суспільне Івано-Франківськ на посаді менеджерки з фінансових питань, а з грудня 2021 року — виконувала обов’язки менеджерки філії. 

«Посада менеджера філії на Суспільному — шанс реалізувати професійні знання економіста й управлінські навички, оскільки діяльність нашої компанії вимагає дотримання високих фахових стандартів. Я усвідомлюю, що перед менеджером філії є багато викликів, адже він повинен створити максимально комфортні умови для роботи колективу, уміти балансувати в умовах воєнного часу та економічної нестабільності в державі, — зазначає менеджерка Суспільне Івано-Франківськ Світлана Фальчук— Виконуючи обов’язки менеджера філії, я добре вивчила проблеми філії. Головні мої завдання нині — забезпечити стабільну роботу команди і створити сприятливі, комфортні умови для творчого колективу. В цій складній ситуації, що склалася за минулий рік, вважаю, що мені це вдалося. Тож працюймо далі».

Також обрали і менеджерку Суспільне Запоріжжя, філію очолить Маріанна Гура. У трьох регіонах конкурс оголошуватимуть повторно: керівників Суспільне Дніпро та Суспільне Чернівці конкурсна комісія не обрала, а переможниця конкурсу на посаду Суспільне Ужгород Ольга Капітан відмовилася від посади після призначення, написавши відповідну заяву. Правління Суспільного мовника внесе відповідні зміни в рішення правління та покладе тимчасове виконання обов’язків менеджера Закарпатської філії на працівника телерадіокомпанії. Наразі обов’язки менеджера Суспільне Чернівці продовжить виконувати Сергій Мороз, тимчасовою керівницею Суспільне Дніпро стане Катерина Лисюк.

Загалом, на посади керівників філій у п’яти регіонах подали документи 30 претендентів. Конкурс тривав у два етапи: спочатку департамент кадрового адміністрування відібрав претендентів за поданими документами, а далі з ними провела співбесіду конкурсна комісія, до якої входять члени та голова правління Суспільного. 

Згідно з Концепцією регіонального мовлення на 2022-2025 роки, відбудеться трансформація філій Суспільного, на базі яких будуть створені шість хабів Суспільного. Кожен з них включатиме центр виробництва та декілька бюро в найближчих областях, а також гіперлокальну мережу журналістів в об’єднаних територіальних громадах.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.