Суспільне Івано-Франківськ розповідатиме про жінок-лідерок

Суспільне Івано-Франківськ розповідатиме про жінок-лідерок

29 чер. 2022

Суспільне Івано-Франківськ інформаційно підтримує Регіональний Український Жіночий Конгрес, який розпочнеться в онлайн-форматі 30 червня 2022 року об 11:00. Трансляція наживо 一 на фейсбук сторінці організаторів.

Конгрес стосуватиметься дієвої участі українських жінок під час війни та після перемоги України. Більш ніж 30 спікерів і спікерок візьмуть участь у трьох дискусійних панелях, де обговорять успішні приклади активності жінок у різних сферах.

Серед спікерок події 一 режисерка суспільного мовлення телеканалу Перший Сніжана Потапчук. Вона розповість про те, як починаючи з 2014 року разом з колегами знімає документальні фільми про воєнні дії, історії жінок, які пережили досвід війни чи дотичні до неї, а також про те, як працюють медіа та креативні продукти, аби, з одного боку, розповідати про драму війни, а з другого — гуртувати спільноти жінок, зокрема, та українців загалом. З повним переліком учасників можна ознайомитися фейсбук сторінці організаторів.

Дивіться, слухайте та читайте інтерв`ю з учасницями та учасниками події Українського Жіночого Конгресу на платформах Суспільне Івано-Франківськ: телеканал Суспільне Івано-Франківськ, Українське Радіо Карпати та на цифрових платформах 一 сайті Суспільне | Новини та у соцмережах:

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії