«Незалежність єднає» — святковий концерт на UA: КАРПАТИ

«Незалежність єднає» — святковий концерт на UA: КАРПАТИ

19 сер. 2021

24 серпня о 16:00 (з повтором о 20:30) в ефірі регіональних філій Суспільного, зокрема й UA: КАРПАТИ, дивіться святковий концерт «Незалежність єднає». До виробництва проєкту долучилися всі регіональні команди Суспільного. Вони знайшли унікальні місцеві гурти, які грають авторську музику. Суспільне Карпати записали музичну відеокомпозицію гурту «КОРАЛЛІ». 

«Запис музичної композиції рок-вар’яте "КОРАЛЛІ" відбувся не без драйву, адже місцем ми обрали нову локацію нашого міста на Вовчинецьких горах, з якої добре видно саме місто і яка вже стала одною з улюблених місць відпочинку містян і гостей Івано-Франівська. І на світанку дня запланованої зйомки нас "взбадьорила" злива. Музиканти "КОРАЛЛІВ" мають дуже щільний графік, про день запису ми домовлялись заздалегідь і іншого дня, який би підійшов для нас усіх, просто не було. Тому нам залишалось чекати "благословення з неба". І воно було (усміхається — ред.) Настрій пісні "Карпати", яку, на наше прохання, гурт і погодив для зйомки, відповідав настрою нашої команди – драйвовий, легкий, радісний. Режисерка Тетяна Василів разом з телеоператорами Олегом Головашкіним, Романом Булеликом і Назаром Вінтонюком та Русланом Веселим (аерозйомка квадрокоптером) чудово впорались із записом і в підсумку вийшла самобутня, сповнена духом Карпат, відеоробота», — розповіла продюсерка Івано-Франківської філії Суспільного Галина Держипільська.

Загалом, для проєкту зняли 23 кліпи сучасних українських виконавців. Це і народна пісня, і рок, і кантрі. Кожен регіон вкладав у відео символи любові, боротьби та розвитку України. Обрані музичні гурти та виконавці неодноразово перемагали на конкурсах та фестивалях, багато з них часто відвідують з концертами передову або долучаються до волонтерських місій.

«Коли у нас з’явилась ідея об’єднати всі регіони в одному святковому концерті, ми навіть не уявляли, наскільки гарний результат отримаємо. Різноманіття музичних гуртів, стилів та жанрів на абсолютно унікальних місцевих локаціях зробило цей проєкт цікавим та розважальним одночасно. Дуже рекомендую дивитись, слухати і розповідати іншим», — каже генеральна продюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей.

Нагадаємо, місцеві суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

На Прикарпатті це — телеканал UA: КАРПАТИ і Українське радіо Карпати.

Слухати Українське радіо Карпати можна онлайн та на частотах: 

  • Верховина - 103,6 FM
  • Івано-Франківськ - 100,4 FM
  • Калуш - 100,1 FM
  • Косів - 100,6 FM
  • Яремче - 100,2 FM

Дивитися телеканал UA: КАРПАТИ онлайн — за посиланням.