UA: КАРПАТИ — генеральний інфопартнер фестивалю «Дні карпатської культури»

UA: КАРПАТИ — генеральний інфопартнер фестивалю «Дні карпатської культури»

29 чер. 2021

6-7 липня в місті Косів на Івано-Франківщині відбудеться фестиваль «Дні карпатської культури»*. Івано-Франківська філія Суспільного (телеканал UA: КАРПАТИ та UA: Українське радіо Карпати) — генеральний інфопартнер події. 

Перший день фестивалю, 6️ липня, розпочнеться презентацією міста Косів: його історії, культури, традиційного одягу та страв. Увечері для відвідувачів виступатимуть гурти «КАРНА», «Joryj Kłoc», «Медовий полин» та «Гуцули». В межах «Днів карпатської культури» учасники міжнародного пленеру керамістів «Золоте горно 2021» випалюватимуть вогняну скульптуру.

7️ липня на учасників фестивалю чекає показ традиційного одягу та строю «Лудинє-Фамілія». А ввечері Івано-Франківський національний академічний драмтеатр імені Івана Франка зіграє просто неба виставу «Гуцулка Ксеня».

Вхід на «Дні карпатської культури» в Косові вільний. Дрес-код для відвідувачів — український етноодяг.

На локації фестивалю працюватиме пересувна телестанція Суспільного та команда UA: КАРПАТИ. Стежте за анонсами на сайті if.suspilne.media.

UA: Суспільне мовлення — це найбільша мережа телерадіоканалів та цифрових платформ в Україні, які незалежні від владних чи бізнесових структур. На Прикарпатті це — телеканал UA: КАРПАТИ і UA: Українське радіо Карпати.

Слухати UA: Українське радіо Карпати можна онлайн та на частотах: 

  • Верховина - 103,6 FM
  • Івано-Франківськ - 100,4 FM
  • Калуш - 100,1 FM
  • Косів - 100,6 FM
  • Яремче - 100,2 FM

Дивитися телеканал UA: КАРПАТИ онлайн — за посиланням.

*«Дні карпатської культури» організовує Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати — Україна» та Косівська міська рада в рамках проєкту «Світ карпатських розет — заходи зі збереження унікальності культури Карпат» за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.