Вдруге поспіль команда Суспільного UA: КАРПАТИ перемогла на турнірі з міні-футболу серед ЗМІ Івано-Франківщини

Вдруге поспіль команда Суспільного UA: КАРПАТИ перемогла на турнірі з міні-футболу серед ЗМІ Івано-Франківщини

18 чер. 2021

Команда Івано-Франківської філії Суспільного UA: КАРПАТИ перемогла на VIII турнірі із міні-футболу пам’яті заслуженого журналіста України Ярослава Гретчука, який відбувся 18 червня. Щороку змагання організовує обласний осередок Спілки журналістів України.

До складу команди Суспільного увійшли шеф-редактор відділу новин Юрій Присяжнюк (капітан команди), продюсер відділу новин Юрій Надольський, відеомонтажер Володимир Каразуб, оператор Назар Вінтонюк та фахівець діджитал-відділу Степан Пенкалюк (в запасі – Ігор Попик).

Участь у турнірі взяли три команди: «Суспільне Карпати», «Бартка-медіа» та «Пресинг».

На шляху до перемоги «Суспільне Карпати» зіграло в нічию – 2:2 – із командою «Пресинг» та з рахунком 7:0 обіграло «Бартка-медіа». В результаті команда «Суспільне Карпати» посіла 1 місце, команда «Пресинг» – 2 та «Бартка-медіа» – 3.

«Найважливіше, що журналісти зібралися. Головне — дух та журналістська солідарність. Минулого року, через пандемію, ми не мали змоги провести турнір. Я дуже радий бачити всіх колег. Усі команди були добре підготовлені, було складно, але ми впоралися», – прокоментував капітан команди-переможців Юрій Присяжнюк.

Змагання відбулися на стадіоні імені Івана Краснецького в селі Братківці Івано-Франківської територіальної громади.

Нагадаємо, що VII турнір із міні-футболу пам’яті Ярослава Гретчука відбувався у 2019 році. Тоді перемогу в турнірі також здобула команда UA: КАРПАТИ. Їй і дістався перехідний кубок, яким упродовж попередніх двох років володіла команда «Бартка-Медіа».