«Ринок повертатиму законними методами», - Ігор Халаменда

18:30, 18 лис. 2019
 
«Ринок повертатиму законними методами», - Ігор Халаменда

- Неправомірних дій я не робитиму. Ринок повертатиму законними методами, - так прокоментував події у суботу на центральному ринку Ігор Халаменда, власник  товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий сервіс». Також на зустрічі із журналістами він сказав, що правоохоронці Івано-Франківської області не можуть це зробити, і апелював до міста та влади України.

На думку власника «Торгового сервісу», поліція у цій ситуації залишилася осторонь.

До слова, 25 жовтня ТзОВ «Торговий сервіс» заявило про спробу рейдерського захоплення. Його представниця Світлана Іванова кореспондентам Суспільного розповіла, що на території з’явилися невідомі люди, які представилися охороною компанії. Того ж дня до поліції Івано-Франківська надійшло повідомлення від керівництва «Торгового сервісу» про підробку документа – зміну власника та керівника підприємства.  Поліція відкрила за цим фактом кримінальну справу.

28 жовтня рейдерське захоплення центрального ринку заперечив Юрій Бобик. Чоловік представився юристом «Торгового сервісу». За його словами, у серпні цього року було укладено договір купівлі корпоративних прав між засновником «Торговий сервісу» Ігорем Халамендою та підприємницею Тамарою Казанцевою.  Минулого тижня у держреєстр внесли зміни, за яким Ігор Халаменда - знову власник «Торгового сервісу». 16 листопада він спробував повернутися на ринок. Чоловіки у темно-зеленій формі, які назвалися охороною фірми, не впустили його. Окрім них у такій же формі невідомі скандували образливі гасла в сторону Ігоря Халаменди. Щоб не було зіткнення між двома сторонами, за ситуацією на ринку стежила поліція.