У Долині перекрили трасу "Стрий-Мамалига" (ОНОВЛЕНО)

11:50, 11 лис. 2019
 
У Долині перекрили трасу

UPD. 7:30. 12.11.2019. Учасники протесту у Долині, які  вимагали вчора від районної ради знизити тарифи на  водопостачання та водовідведення, сьогодні о 10 годині зустрінуться із представниками місцевої влади у сесійній залі РДА. Про це сказав вчора перший заступник голови Долинської РДА Віктор Громиш. Також він додав, що голова районної ради пообіцяв не підписувати рішення сесії про підняття тарифу на водопостачання і водовідведення.

Учасник протесту Роман Штойко журналістам Суспільного підтвердив цю інформацію. О 10:00 протестувальники підуть до райради, вимагаючи, аби о 17:00 відбулася позачергова сесія, на якій би тарифи на воду скасували. Якщо влада не погодиться, то вони планують перекрити дорогу на кільці і біля центральної районної лікарні, щоб повністю заблокувати рух транспорту.

Близько 50 людей перекрили дорогу національного значення "Стрий-Мамалига" у Долині - безперервно ходять по двох пішохідних переходах. Пропускають лише автівки з дітьми та авто швидкої допомоги.

За словами учасника протесту Романа Штойка, люди вимагають від районної ради знизити тарифи на водопостачання та водовідведення, які сьогодні зранку розглянули на позачерговій сесії. Сказали, що перекриватимуть доти, поки не приїде голова райради Іван Данилів.

Місцева поліція та поліція діалогу забезпечує охорону громадського порядку.