ОКРУГ № 83. Кандидати в депутати Верховної Ради (ОНОВЛЕНО)

8:00, 27 чер. 2019
 
ОКРУГ № 83. Кандидати в депутати Верховної Ради (ОНОВЛЕНО)

Олег Курпіль народився 27 червня 1993 року в Івано-Франківську, там і проживає, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, член політичної партії "Опозиційний блок". Освіта вища, тимчасово не працює, судимість відсутня, кандидат від політичної партії "Опозиційний блок".

Андрій Сторожук народився 20 червня 1992 року в місті Броди Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України. Освіта вища, директор КП "Спортивний біатлонний комплекс" Поляницької сільської ради, безпартійний. Андрій Сторожук є одним із засновників ГО “Громадський рух Олександра Шевченка «Країна гідності і правди» та був помічником Олександра Шевченка на громадських засадах. Проживає в Івано-Франківську, судимість відсутня, кандидат від політичної партії "Слуга народу. 

Тарас Сав’юк народився 7 жовтня 1978 року в селі Микитинці Косівського району, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України. Освіта вища, виконувач обов’язків директора державного лісопромислового підприємства "Прикарпатліс", безпартійний, проживає в Коломиї Івано-Франківської області. Судимість відсутня, кандидат від Аграрної партії України.

Олексій Петечел народився 5 листопада 1982 року в Івано-Франківську, громадянин  України. Протягом останніх п’яти років проживає на території України, світа вища. Із 2006 року і до цього часу викладає в Прикарпатському національному університеті, кандидат юридичних наук, доцент кафедри Кримінального права. Є автором 45 наукових публікацій, 11 з яких опубліковано у фахових виданнях, затверджених МОН України. У 2015 році Олексія Петечела було обрано членом виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, куди він входить і до цього часу.Член політичної партії "Європейська Солідарність". Проживає в селі Угорники Івано-Франківської області, судимість відсутня, кандидат від політичної партії "Європейська Солідарність".

 

Андріан Волгін народився 12 жовтня 1984 року у Львові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, юрисконсульт ТОВ "ГАРАНТБУД-ІФ", безпартійний. Проживає в Івано-Франківську, судимість відсутня, самовисуванець.
 
 
Віктор Вінтоняк народився 2 серпня 1964 року в селі Маняві Богородчанського району, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор Агенції регіонального розвитку Івано-Франківської області, безпартійний. Проживає в Івано-Франківську, судимість відсутня, самовисуванець.
 
 
Галина Баранкевич народилася 30 вересня 1986 року в Івано-Франківську, де і проживає, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, актриса Івано-Франківського національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, безпартійнa,  судимість відсутня, кандидатка від політичної партії "ГОЛОС".
 
 
Володимир Тітов народився 9 грудня 1947 року в Івано-Франківську, де і проживає. Громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України. Освіта вища, пенсіонер, безпартійний, судимість відсутня, самовисуванець.
 

Оксана Савчук народилася 20 березня 1983 року в Івано-Франківську, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України.

Вищу освіту здобула в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника, спеціальність - викладач української мови та літератури.

Член політичної партії ВО “Свобода”, член депутатської фракції ВО "Свобода" Івано-Франківської міської ради. До обрання на посаду секретаря ради працювала у дитячо-юнацькому пластовому центрі заступницею директора з виховної роботи. Депутат Івано-Франківської міської ради VI демократичного скликання, очолювала постійну депутатську комісію з питань духовного відродження, науки, освіти, культури, молодіжної політики та спорту. У жовтні 2015 року на виборах до органів місцевого самоврядування обрана депутатом Івано-Франківської міської ради. В цьому ж році обрана на посаду секретаря Івано-Франківської міської ради.

Співзасновниця і керівниця Західного регіону ВГО "Українська жіноча демократична мережа".

Проживає в селі Крихівці Івано-Франківська, судимість відсутня, суб’єкт висування – політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода".

Зняв свою кандидатуру. Олександр Шевченко народився 8 квітня 1971 року у Коломиї Івано-Франківської області, громадянин  України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, в селі Поляниця Івано-Франківської області, освіта вища, закінчив Чернівецький національний університет імені Федьковича за спеціальністю “радіоінженер” та Коломийське ГПТУ-14 за спеціальністю “радіомонтажник”. 

У 2002 році балотувався до Верховної Ради як безпартійний самовисуванець від 204 виборчого округу (Новоселицький, Герцаївський, Глибоцький, частина Сторожинецького району Чернівецької області).

У 2010 році був обраний депутатом Івано-Франківської обласної ради від "Нашої України" за 57 округом (смт Ворохта та навколишні села).

У 2012 році балотувався по округу № 83 як безпартійний самовисуванець.

Народний депутат 7-го скликання, обраний на довиборах 25.05.2014 по одномандатному виборчому округу № 83 як безпартійний самовисуванець. Протягом своїх повноважень не входив до складу жодної з фракцій, був членом комітету з питань економічної політики.

У 2015 році балотувався на посаду івано-франківського міського голови та до відповідної міської ради від УКРОПу.

Народний депутат 8-го скликання. Обраний у 2014 році за одномандатним виборчим округом № 83 (м. Івано-Франківськ) від БПП "Солідарність". З 06.11.2015 позафракційний. Член президії політичної ради партії УКРОП, член бюджетного комітету ВР.

Засновник благодійного фонду “Новий Івано-Франківськ”, до 2014 року був власником гірськолижного комплексу “Буковель”. До цього займався бізнесом, працював менеджером з торгівлі та монтажником радіоапаратури.

Кандидат у президенти України на виборах 2019 року.

Член партії УКРОП, судимість відсутня, самовисуванець.

Посів 8 місце у рейтингу найзаможніших кандидатів у президенти за статками згідно з деклараціями за 2017 рік.

Іван Гарасимко - заступник директора ТОВ "Західні Енерго Технології", член політичної партії "Об’єднання "Самопоміч". Депутат Івано-Франківської міської ради. Проживає в Івано-Франківську, освіта вища, судимість відсутня. Кандидат від політичної партії "Об’єднання "Самопоміч".