Випуск о 18:00 від 27 травня 2022 року

27 тра. 18:00


- Івано-Франківський ліцей №20 отримав нові пневматичні гвинтівки та пістолети для безкоштовних стрілецьких курсів. Директор закладу Дмитро Скиданчук розповідає, що кожного дня заняття відвідують близько тридцяти людей.

- Благодійну допомогу з Німеччини отримало відділення хроніодіалізу обласної клінічної лікарні. За словами завідувача центру нефрології Олега Легуна, нове обладнання допоможе ефективніше лікувати пацієнтів з нирковою недостатністю.

- Депутати Калуської міської ради, присвоїли фронтмену гурту "Kalush Orchestra" Олегу Псюку і спортивним тренерам Ігорю Барні та Омеляну Куцуку звання "Почесний громадянин міста".

- Коваль з Коломиї Ярослав Павлюк створив та відправив військовим на фронт автомобіль баггі. Зараз чоловік разом із колегами зі своєї кузні працює над наступною, вдосконаленою моделлю.

- У селі Великий Ключів організували швейний цех, в якому вже пошили 2 тисячі аптечок для військових. Як розповів Суспільному керівник швейного цеху Марко Мартинків, в планах пошиття кобури для військових та спальних мішків.

Інші випуски
Більше відео