Випуск о 18:00 від 23 травня 2022 року

23 тра. 18:00


- Від початку повномасштабного вторгнення російських окупантів у боях загинули 23 воїни із Івано-Франківська. Про це сьогодні, у День Героїв, розповів міський голова Руслан Марцінків. Загалом, захищаючи Україну від загарбників, із 2014 року віддали своє життя 76 івано-франківців.

- В Івано-Франківську поліклініка першого добровольчого хірургічного шпиталю розпочала прийом пацієнтів. Медустанова працюватиме в будинку на вулиці Січових Стрільців, 18. Тут зможуть безкоштовно отримати допомогу люди, які вимушено переїхали з інших областей України.

- Сьогодні  "Укрпошта" розпочала продаж нової марки зі знищеним російським крейсером "Москва". Погашення відбулось о 14.00. Під Івано-Франківським головпоштамтом черга з охочих купити цю марку почала формуватися об 11 годині. Станом на 16.00 охочих придбати зображення без російського корабля було понад сім сотень.

- Скрипалі Івано-Франківської та Запорізької обласних філармоній вчора провели благодійний концерт у храмі Царя Христа на вулиці Вовчинецькій. Музиканти зіграли твори зарубіжних та українських композиторів у межах проєкту «Від серця до серця» на підтримку української армії.

Інші випуски
Більше відео