Випуск о 17:00 від 23 травня 2022 року

23 тра. 17:00


- У боях з російськими окупантами загинули бійці з Івано-Франківщини Дмитро Бойко та Олександр Сидоров. Про смерть воїнів повідомили на сайті Делятинської громади та Facebook-сторінці Тлумацької міськради. Також  у боях з російськими загарбниками  загинули двоє військовослужбовців з Косівщини — житель села Яворів Іван Кримський та Петро Диконюк із села Вербовець.  

-  Брав участь у Революції Гідності, Антитерористичній операції на сході України, а коли почув про повномасштабну війну, за 20 хвилин склав рюкзак і пішов у військомат. 25-річний калушанин Володимир Кушлик загинув у російсько-українській війні 7 березня. Сьогодні, у День  Героїв України, Суспільне розповідає його історію.

- Відсьогодні в Івано-Франківській громаді для дітей розпочнуться вуличні заняття-тренування з баскетболу, волейболу та футболу. Вони відбуватимуться у різних мікрорайонах міста.

- Українська громада у Чикаго відновила могилу поета, вояка та автора маршу українського війська й гімну ОУН "Зродились ми великої години" Олеся Бабія, який народився на Івано-Франківщині.

- Благодійний ярмарок на підтримку української армії організували волонтерки у Коломиї. Жінки власноруч зготували солодощі й випічку та у середмісті продавали їх. За словами координаторки волонтерського центру Галини Белі, вторговані гроші передадуть на закупівлю палива добровольчим підрозділам.

Інші випуски
Більше відео