Випуск о 17:00 від 28 квітня 2022 року

28 кві. 17:00


- Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків закликав громадян записуватися у міські добровольчі формування, адже 70% працівників муніципальної інспекції наразі служать на передовій.

- Допомога для понад тисячі людей надійшла  до Калуша від благодійного фонду «Карітас». Це, зокрема, продукти харчування, засоби гігієни, інвалідні візки та дитяче харчування.

- 30 підприємств на Івано-Франківщині отримали відшкодування від держави за те, що взяли на роботу вимушених переселенців. Про це Суспільному розповів директор обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк.

- Боєць із Косівщини отримав медаль "За жертовність і любов до України" від митрополита Київського і всієї України, предстоятеля Православної церкви України Епіфанія.

- Франківські ковалі виготовили 70 пам’ятних монет - коїнів для збірної України, яка брала участь в "Іграх нескорених» .

- Фотовиставку «Очі миру» презентували вчора у середмісті Івано-Франківська. На світлинах діти, які разом зі своїми сім’ями були змушені покинути домівки через повномасштабне вторгнення російських військ в Україну.

Інші випуски
Більше відео