Випуск о 18:00 від 25 квітня 2022 року

25 кві. 18:00


- Упродовж двох місяців волонтери громадської організації «Між іншим» надають гуманітарну допомогу людям, які були вимушені через війну покинути свої домівки та переїхати до Івано-Франківська. Цей волонтерський штаб на другий день після повномасштабного вторгнення армії РФ в Україну створили студенти з івано-франківських вищих навчальних закладів. За весь час роботи вони допомогли понад  п’ятистам вимушеним переселенцям.

- У Малині на Житомирщині вулицю російського полководця Суворова перейменували на вулицю 10 окремої гірсько-штурмової бригади з Прикарпаття. Так у місті вирішили віддячити українським бійцям за порятунок та захист. Про це повідомили на сторінці бригади у Facebook. Міський голова Олександр Ситайло вручив військовим відзнаки. Бійці "десятки" також дали йому нагороду за допомогу та жертовність.

- Франківський 12-літній кіт Кузя на період воєнного стану отримав позивний «Бандера». Як розповіла власниця тварини, у сім’ї вирішили, що він нічим не гірший за чернігівського собаку Патрона чи харківського кота Степана, тому вирішили створити йому патріотичний інстаграм-акаунт.

Інші випуски
Більше відео