Випуск о 15:00 від 22 квітня 2022 року

22 кві. 15:00


- До Косова на Івано-Франківщину вдалося евакуювати 52 людей з Миколаєва. Про це Суспільному розповіла голова громадської організації "Гуцульські волонтери" Юлія Таринська. З її слів, люди приїхали на Прикарпаття сьогодні  вранці.

- З 22 квітня в Івано-Франківській громаді з 10:00 до 17:00 щогодини курсуватиме додатковий автобус № 38 А. Він їздитиме до 26 квітня за маршрутом № 38, але із заїздом до Дем’янового Лазу.

- Понад 5 тисяч пасок із Коломийської громади відправили у Харків. За словами  голови громади Богдана Станіславського, такий великодній вантаж коломиянам вдалося зібрати за два дні. З його слів, окрім пасок харків’янам відправили писанки, вітальні побажання, листи та  дитячі малюнки.

- 200 великодніх пакунків в межах акції «Великодній кошик» роздали волонтери Мальтійської служби допомоги Івано-Франківська.  Сформували цю допомогу для людей з інвалідністю.

- Першу екскурсію для людей з інших регіонів України провели вчора в Калуші.  Всіх охочих ознайомлювали із історією міста, яке цьогоріч відзначатиме 585 років з дня першої письмової згадки.

Інші випуски
Більше відео