Випуск о 16:00 від 14 квітня 2022 року

14 кві. 16:00


- У селі Сеньківське Білоберізької територіальної громади, храм УПЦ Московського патріархату переходить до Православної церкви України. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив журналіст Роман Клим.

- Комунальні підприємства Івано-Франківська потребують працівників. Про це  повідомив міський голова Руслан Марцінків. Він закликав жителів міста та переселенців влаштовуватися на роботу. Зараз, за його словами, у громаді найбільше потребують працівників із благоустрою, водіїв автобусів і тролейбусів,  також  робітників сільського господарства.

- Від початку повномасштабної збройної агресії Росії до Збройних Сил та інших військових формувань України вступили більше 18 тисяч військовозобов’язаних жителів Прикарпаття. Також на військовий облік в Івано-Франківській області стали понад 8400 переселенців з інших регіонів, із них – близько 1800 уже мобілізували.

- У Івано-Франківську переселенці отримали сертифікати про проходження курсів української мови. Це вже другий випуск таких навчань.

- Від початку війни працівники та відвідувачі одного зі спортивних клубів Івано-Франківська відправили понад 20 тон гуманітарної допомоги у регіони України, де зараз тривають активні бойові дії. Усю допомогу збирають та сортують в одному із приміщень спортзалу.

Інші випуски
Більше відео