Випуск о 15:00 від 12 квітня 2022 року

12 кві. 15:00


- Справу співучасника угруповання, яке планувало створити у західних регіонах України "народні республіки", скерували до суду. Крім того, працівники СБУ затримали організатора та співучасників угруповання в Івано-Франківській і Хмельницькій областях.

- На Івано-Франківщині дозволили продавати міцний алкоголь, бо в період заборони на продаж побільшало алкогольних отруєнь. Крім того, люди почали масово підпільно виготовляти й продавати сурогат.

- На лікуванні у Галицькій лікарні перебувають люди зі східних областей України. Так, до медичного закладу прибули 19 машин швидкої допомоги.

- Відсьогодні у Івано-Франківську курсують  15 маршрутів до садово-городніх масивів. Транспорт їздитиме, зокрема, до сіл Крихівці, Угринів, Клузів, Павлівка, Чукалівка, Черніїв, Тязів, Старий Лисець, а також до дач неподалік Тисмениці, Рибного та мікрорайонів міста.

- У Франківську подружжя переселенці з Донбасу Павло та Анна Оголів виготовляють тактичний захист для українських військових. Упродовж минулого тижня на передову вони відправили 50 пар наколінників та налокітників. Також подружжя у своїй майстерні модернізують кулезахисні шоломи. Залежно від потреб бійців, виготовляють дня них додаткові кріплення.

Інші випуски
Більше відео