Випуск о 20:40 від 10 грудня 2021 року

10 гру. 20:40


- Кількість жінок, які з підозрою чи з підтвердженим діагнозом COVID- 19 потрапляють до обласного перинатального центру, поступово зменшується. Про це сьогодні розповів генеральний директор медзакладу Юрій Павлушинський.

- Дорогу в Болехові відремонтують за понад 93 мільйони гривень із державного бюджету. Про це Суспільному повідомив заступник голови Болехівської громади Василь Юрочко.

- Два поминальні вінки встановив на місці зрубаних блакитних ялинок у центрі Коломиї місцевий журналіст Євгеній Гапич. Чоловік каже, він проти таких дій комунальників, адже дерева були окрасою міста.

- Мобільний додаток для походів у Карпати та систему GPS-моніторингу туристів презентували сьогодні рятувальники Івано-Франківщини. Зі слів начальника 4-ї пошуково-рятувальної групи Тараса Бринди, цей мобільний додаток скоротить час для пошуку заблукалих туристів і спростить координацію.

- Громадську організацію матерів та дружин учасників бойових дій «Галицька дзиґа» створили у Галичі. Об’єднуватиме вона рідних військових з колишнього Галицького району.

Інші випуски
Більше відео