Випуск о 20:40 від 8 грудня 2021 року

8 гру. 20:40


- За ніч на Івано-Франківщині випало від 10 до 20 сантиметрів снігу. Про це Суспільному розповіла синоптикиня Тетяна Атаманюк. За її словами, така кількість опадів майже дійшла до межі стихійної. Як повідомили дорожники, автошляхи області розчищали упродовж ночі близько сотні снігоприбиральних машин.

- За останні п`ять років, відколи у Івано-Франківську працюють пункти обігріву, від переохолодження не помер жоден мешканець міста. Про це Суспільному розповів начальник міського управління з питань надзвичайних ситуацій Ігор Влізло. Цієї зими у Франківську розгорнули сім пунктів обігріву.

- 86 працівників Івано-Франківського міського перинатального центру потрапляють під скорочення. Про це сьогодні під час робочої наради персоналу повідомив директор медзакладу Сергій Стефанко. Причина скорочення, за його словами - підвищення рівня заробітних плат медичних працівників, яке передбачене у 2022 році.

- На Прикарпатті в 2021 році, у порівнянні з 2020-м, сталося на 18% менше пожеж, проте людей у них загинуло на 25% більше. Про це сказав начальник управління із запобігання надзвичайним ситуаціям Іван Склепович. Сьогодні рятувальники провели рейди у Івано-Франківську для того, щоб розповісти містянам про правила пожежної безпеки.

- 8 грудня в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу підвели підсумки проєкту «Транскордонна мережа енергетично сталих університетів». Участь в ньому брали виші 4-х країн: України, Угорщини, Румунії та Словаччини. За словами координатора проєкту в Івано-Франківську Максима Карпаша, його вартість– понад 112 тисяч євро.

Інші випуски
Більше відео