Випуск о 20:40 від 7 грудня 2021 року

7 гру. 20:40


- Від сьогодні на Прикарпатті діють правила «жовтої» карантинної зони. Відтак відвідувати масові заходи, заклади культури, спортивні  чи заклади харчування можна людям, які щеплені принаймні однією дозою вакцини проти COVID-19.

- Станом на сьогодні на Прикарпатті щеплення проти COVID-19 отримали  28% дорослого населення. Про це сьогодні повідомила заступниця директора обласного центру контролю і профілактики хвороб Тетяна Джус. За її словами, цього недостатньо для колективного імунітету.

- В Івано-Франківську запрацював другий офлайн-пункт підтримки «Дія». Він розташований за адресою вул. Івасюка, 17. Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Богдан Футерко. За його словами, на Франківщині планують відкрити ще три таких пункти – у Надвірній, Калуші та Коломиї.

- 106 проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування реалізували цього року в Івано-Франківській громаді. Про це розповів керівник секретаріату міської ради Станіслав Козлов. За його словами суть конкурсу полягає у тому, що переможці реалізують свій проєкт,  витрачаючи на це лише 30% від загальної вартості.

Інші випуски
Більше відео