Випуск о 20:40 від 6 грудня 2021 року

6 гру. 20:40


- Один з працівників Бурштинської ТЕС, які отримали опіки під час аварії 28 листопада, помер в обласній клінічній лікарні. За словами завідувача відділенням анестезіології та інтенсивної терапії Ігоря Пулика, лікарі боролися за його життя сім днів, але травми виявилися несумісні з життям. Ще троє чоловіків, які травмувалися під час аварії на ТЕС, продовжують лікування.

- Сьогодні, у День збройних сил України, у Івано-Франківську вшанували пам’ять загиблих учасників АТО/ООС. На території меморіального скверу священники відправили панахиду, а військові та представники обласної й міської влади поставили квіти до могил загиблих бійців.

- Перший жіночий автопробіг вулицями міста відбувся в неділю в Івано-Франківську. Захід приурочили до Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних Сил України. За словами однієї з організаторок пробігу, участь в ньому взяли 27 людей. Окрім дружин воїнів долучились і самі захисники України.

- Перевірити технічний стан автомобіля прямо на дорозі відтепер можуть працівники патрульної поліції Івано-Франківщини. Для цього вони використовуватимуть спеціальний службовий автомобіль, оснащений діагностичною станцією. Про це сьогодні розповів старший інспектор відділу безпеки дорожнього руху Олег Суходольський.

Інші випуски
Більше відео